A place from which one’s strength is drawn

Luxe-ontbijt

De dag goed begonnen, is al half gewonnen!

Versterk de innerlijke mens met een uitgebreid luxe-ontbijt vol dagverse producten en lokale ingrediënten. Bovendien bereiden we in onze B&B het meeste zelf! Smul van onze homemade granola, confituren, chocopasta en geniet van een vers eitje.

Naast ons vast aanbod verrassen we je ook elke dag met een extraatje. Gewoon, omdat jij dat verdient.

Zwembad & Barrelsauna

Ontspan elke vezel van je lijf.

Even afkoeling zoeken in het water? Het privé zwembad van B&B Casa Querencia staat elke dag voor je klaar. Vanaf april tot oktober verwarmen we zelfs het water. Zo geniet je ten volle van een duik.

Of heb je nood aan een ontspannende saunasessie? Onze barrelsauna bezorgt je een optimale warmtecirculatie door de typische ronde vorm. De houten ton warmt op tot maximaal 85 graden en de buitenlocatie van de sauna tilt jouw ervaring naar een hoger niveau. B&B Casa Querencia staat garant voor een luxe overnachting.

Loop je al helemaal warm voor de barrelsauna? Na reservatie kun je meteen jouw tijdsslot reserveren. Dan zorgen wij dat je met een ideale temperatuur de barrel instapt en tot wel 2 uur lang zalig kan genieten.

ideale omgeving

In de Westhoek voelt iedereen zich thuis.


De nabije omgeving van Casa Querencia is een hemel voor natuurliefhebbers. Je ontdekt de bosrijke omgeving via verschillende wandel- en fietsroutes. Steek die wandelschoenen maar al in de koffer of huur bij ons een elektrische fiets.

Had je graag eens geproefd aan dat heerlijke abdij bier van de Sint-Sixtus abdij in Westvleteren? Onze bed and breakfast is gelegen op wandelafstand van de abdij! Ook sta je in een mum van tijd aan de Belgische kust of het idyllische Heuvelland.

Wil je de Westhoek ten top leren kennen? We delen graag onze tips & tricks voor de omgeving: interessante sites over WOI, een bezoek aan een lokale brouwerij, de beste plekjes om te tafelen ... Je verveelt je hier nooit.

Adults only

Om jouw rust volledig te garanderen, beslisten we om enkel volwassen gasten te ontvangen. Bij Casa Querencia is iedereen vanaf 18 van harte welkom.

Boek hier je verblijf

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²